Leskaart PlanGO steeds populairder

Uit een enquete onder leerlingen blijkt dat de digitale leskaart van PlanGO de hoogste waardering krijgt. Bij PlanGO heeft een leerling alles in 1 app bij de hand. Voor de toekomst zal de digitalisering, zoals PlanGO, die nu al heeft ontwikkeld enorm belangrijk zijn. Zeker als een leerling ‘snel overdraagbaar’ moet worden naar een andere rij-instructeur. In één oogopslag zien of en wanneer de leerling de Lesvoorbereiding heeft gelezen of gekeken.

Zo kunt u als instructeur per les, vooraf, lessen van Leskaart klaarzetten die de leerling als huiswerk voor de les moet lezen en bekijken. Het zijn de handelingen volgens de Rijprocedure B met behulp van animaties, video en korte en heldere korte teksten.

Deze week informeerde PlanGO ons over een belangrijke update. Echt iets waarvan wij denken dat u er echt naar moet kijken…. Wij houden u op de hoogte!

klik hier om de leskaart te bekijken...