Volledige opleiding rij-instructeur in Twente

Tijdens de WRM bijscholing RVV 64 maakte eigenaar Wilko Lenoir bekend dat Enschede eindelijk een volwaardige opleiding rij-instructeur krijgt. Al jaren waren kandidaten aangewezen om Zwolle als dichts bijzijnde locatie. Met de start van de volledige opleiding rij-instructeur verwacht Lenoir een gat in de markt op te vullen.

Dat Lenoir steeds meer van aan de grond krijgt in de regio Twente werd snel duidelijk door de groepsgrootte tijdens de WRM Bijscholing RVV 64. Maar liefst 15 rij-instructeurs behaalden met succes het certificaat tijdens de eendaagse bijscholing in de Roef in Enschede.

“Als jullie mensen weten die rij-instructeur willen worden, dan kun je ze vertellen dat dit voortaan ook in Enschede kan” vertelde Wilko de aanwezige rij-instructeurs.