Wat ontvangt u bij arbeidsongeschiktheid?

In gesprekken met andere rijschoolhouders hoor ik nog wel eens dat ze niet verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid. Voor zzp-ers is dat lastig en vaak te duur. En soms is een instructeur, te oud of juist vanwege gezondheidsproblemen een eigen rijschool begonnen. Toch is het belangrijk voor u om inkomen te krijgen, zodra u arbeidsongeschikt wordt.

Wanneer u niet ouder bent dan 59, dus geen 60, kunt u zich aansluiten bij Share People; dat is geen verzekeringsmaatschappij maar een ‘social enterprise’.

Samen met andere leden bent u eigenaar van deze coöperatie.  De leden van de SharePeople Coöperatie zijn samen 100% eigenaar van SharePeople B.V.. Iedere deelnemer kan lid (aandeelhouder) van deze coöperatie worden door het doen van een kleine investering; volgens mij eenmalig €150. Samen vormen ze dan een eigen alternatief voor een verzekering.

Ik ga niet uitleggen hoe het SharePeople concept werkt, omdat men dit erg duidelijk uitlegt op de eigen website.

Belangrijk bij dit bericht is om te vermelden dat deze informatie niet wordt geplaatst, omdat Share People en RijschoolProf.nl een advertentieafspraak hebben.

Nee hoor; gewoon omdat het een belangrijke stap kan zijn voor dat moment waarop u inkomensafhankelijk wordt vanwege arbeidsongeschiktheid.

GEEN ADVERTENTIE